Körkort till Sommaren Risk 2 bild
                                                                                 

                     

 

  

VÅRA PRISER


1 körlektion á 55 min 700:-
5 körlektioner 3400:-
10 körlektioner 6700:-
20 körlektioner 13300:-
40 körlektioner 26500:-

 

 

 

Teoristudier 200:-

Dataövningar

Bokpaket 550:-

I bokpaketet ingår: teoriboken, provboken samt körboken.

Teoriboken 370:-

Teoriboken är grundboken som innehåller all fakta du behöver för att klara dig i trafiken: trafikregler, vägmärken, trafiksignaler, körråd och mycket mer. Den har ett mycket genomarbetat upplägg för att det ska vara lätt att få en överblick samtidigt som man ska kunna läsa den i en följd. Sammanfattningar avslutar varje delkapitel vilket hjälper dig att förstå vad som är viktigt. Reglernas bakgrund förklaras för att du ska förstå varför de finns vilket gör det lättare för dig att lära in dem. (Liber  Trettonde upplagan 5))

Provboken 170:-

Innehåller 500 frågor av samma typ som i Vägverkets prov. Frågorna är indelade i 10 delprov kopplade till olika avsnitt i Teoriboken för att du lätt ska kunna läsa om bakgrunden till frågorna.

Körboken 170:-

Instruktions- och arbetsbok som beskriver varje körövning i detalj. Den innehåller 19 körövningar med praktiska körinstruktioner och hänvisningar till teoriboken. Används med fördel både vid privat övningskörning och som förberedelse till körlektioner på trafikskolan.

Risk 1 utbildning 525:-

Information om riskbeteende i trafiken, trötthet, alkohol & droger. Gäller i 5 år.

Risk 2 utbildning / Halkkörning 1900:-

 

Risk 2/halkkörning gäller i 5 år och kan göras from 17 års ålder.

Handledarutbildning 350:- / person

 

Handledarkurs för privat övningskörning gäller i 5 år. OBS! Behövs INTE för att få övningsköra med trafikskola!                                                                     

 

Observera att det är förskottsbetalning på kurser och körlektioner som gäller. Betalningen gör man på plats med kort/kontanter senast 5 dagar innan man har sin utbildning, via swish på swishnr: 1231910231, alternativt att man betalar in till vårt bankgiro: 5827-8391 (vg skriv ditt personnummer som meddelande vid betalningen).
Vid eventuellt avbokning skall detta göras senast 2 vardagar innan kursen hålls. Kommer man ej måste ny tid bokas och betalas på nytt. Vi samarbetar med Resurs Bank.
 Upp till 24 mån räntefri avbetalning