Sundbyberg trafikskola

Intensivkurs på helger

Har du svårt att hinna övningsköra på vardagar eller bara känner att du skulle behöva övningsköra mycket på kort tid för att förbereda dig inför uppkörningen? I så fall är en intensivkurs något för dig. 


Hos oss på Sundbyberg Trafikskola har du möjligheten att gå en intensivkurs på helger i form av körlektioner. Detta för B-körkort för både automat och manuell bil.


OBS Då vi endast har ett begränsat antal platser åt gången och tiderna bokas upp rätt snabbt så gäller det att vara ute i god tid för att få de datum som du önskar. 

Pris körlektioner på Sundbyberg Trafikskola
Öppettider för körlektioner på Sundbyberg Trafikskola
Körlektionen börjar och slutar på Järnvägsgatan 10B i Sundbyberg
Körlektioner på svenska

4 körlektioner:  3 560 kr

asdf

Lördag & Söndag:  07:00 - 10:40

asdf

Järnvägsgatan 10B, Sundbyberg

Dvs 15 meter till vänster om Järnvägsgatan 10


Svenska


...

Intensivutbildning Stockholm

Så går det till


Intensivutbildningen hos oss går till som så att varje pass består av 4 st körlektioner (á 55 min) och börjar kl.07:00 lördag och söndag utanför vår lokal på Järnvägsgatan 10B och avslutas kl.10:40. Du kan alltså köra hela 8 st körlektioner per helg. Fler körlektioner går givetvis att köpas till och bokas in om så önskas.


Övningskörningen sker runtomkring Sundbyberg i riktning mot Järfälla eftersom det är just i Jakobsberg som vi vanligvis brukar låta våra elever köra upp.


OBS Betalningen av intensivkursen ska vara oss tillhanda innan körlektionerna börjar och eventuell avbokning måste ske senast klockan 13:00 vardagen innan.


Glöm inte borta att komplettera övningskörningen med ordentligt med teoriplugg för att komma fortare fram i din körkortsutbildning!