Sundbyberg trafikskola

Den lilla men personliga körskolan

Liten trafikskola i Sundbyberg som prioriterar kvalitet framför kvantitet

Sundbyberg Trafikskola har sedan våren 2020 återigen börjat drivas av två erfarna trafiklärare som har arbetat tillsammans sedan 2004. Mottot ”ju färre kockar desto godare soppa” är du säkert bekant med. Skillnaden denna gång är att inga fler trafiklärare än vi två delägare kommer att arbeta här. Vi har med åren insett att vi brinner mer för att lära ut än att vara chefer för andra. Vi påstår dock INTE att större trafikskolor skulle vara sämre men det är inget som passar vårt nya företagstänk.

Med tanke på dagens situation kommer receptionen ha begränsade öppettider. Detta ser vi inte som en nackdel då folk i allmänhet mest ringer eller mailar. Med hjälp av onlinebokning för samtliga våra tjänster samt möjligheten att vid behov boka kostnadsfria personliga möten blir vår service optimal.

Du som elev kommer att kunna följa dina körlektioner online. Om din privata handledare gått kursen hos oss kan hen få support via telefon direkt av din trafiklärare. Ovärderlig hjälp när du kombinerar trafikskola och privat mängdträning.


Dina trafiklärare

Lotta

Trafiklärare för B-körkort & Receptionist

Erfaren kvinnlig trafiklärare för b-körkort automat

Pablo

Utbildningsledare, skolchef, kursansvarig & trafiklärare för B-körkort

Pedagogisk trafiklärare för körkort till manuell bil
Vår automatväxlade trafikskolebil
Vår automatväxlade trafikskolebil
Vår manuella trafikskolebil
Vår manuella trafikskolebil
Rent och prydligt precis som det ska vara
Rent och prydligt precis som det ska vara

AUDI årsmodell 2020


Sundbyberg trafikskola älskar bilar och körning! Valet att övningsköra med premiummärket AUDI är givet både för att bilen är trafiklärarens huvudsakliga arbetsmiljö men även för att körglädje inbjuder till underhållande körlektioner. Sundbyberg trafikskola har även en god relation och lång erfarenhet av AUDI som övningsbil.


Audin drivs av bensin och är så miljövänlig som en fossilbränsledriven bil kan vara. Bilens korta längd på 4 meter tillsammans med backsensorer gör t.ex. fickparkering till en lek. Självklart är dessa bilar belönande med högsta betyg på säkerhetstesterna dvs 5 stjärnor av 5 möjliga hos NCAP.

Lekande lättkörda trafikskolebilar