Sundbyberg trafikskola

Erbjudande

Riskpaketet

Ett perfekt paket för dig som behöver utföra riskutbildningarna innan kör- och kunskapsprovet samt behöver ett bra onlinematerial för att plugga körkortsteorin. Följande ingår:


NU: 2990 SEK (ordinarie pris 3600 SEK)


*Du hittar mer information om respektive riskutbildning samt onlinematerialet längre ner på denna sida.

Körlektioner

Vi på Sundbyberg Trafikskola erbjuder körlektioner för B-körkort både för manuell och automat. Tack vare att vår trafikskola är lokaliserad i centrala Sundbyberg gör det att vi har nära till många bra övningsområden som bland annat Sundbyberg, Jakobsberg och Sollentuna. Perfekt om du planerar att utföra ditt förarprov i något av de två sistnämnda områdena. 

Körlektioner i stockholm för körkort till manuell och automat
Betalning av körlektion
Öppettider för möjlighet att ta körlektioner

890 SEK per körlektion (vid köp av 5-, 10- eller 20-paket blir det givetvis billigare per körlektion)

Mån, tis, tor, fre kl.07:00 - 21:00*

*De dagar då vi håller riskettan och handledarkursen erbjuds istället körlektioner till kl.18:00

Våra körlektioner är 55 minuter långa. Vissa övningar kräver att man tar en dubbellektion för att hinna med allt och vi brukar då vanligtvis passa på att ta minst en kort bensträckare för att öva på säkerhetskontroll och fordonskännedom. Varje körlektion startar och slutar vid Järnvägsgatan 10B det vill säga vid trafikskolans lokal (15 meter till vänster om Järnvägsgatan 10). Vänta utanför lokalen så kommer trafikläraren och möter upp dig i samband med din körlektion.


För att kunna boka körlektioner behöver du vara inskriven som elev hos oss på trafikskolan. Detta sker enklast genom att du kontaktar oss via mail eller telefon så lägger vi in dig som elev i vårt system. Du får därefter inloggningsinstruktioner samt inloggningsuppgifter till vår elevcentral där du själv kan gå in och boka körlektioner som passar ditt schema. Inskrivningen är givetvis kostnadsfri.


OBS! Under dessa coronatider rekommenderar vi att man använder munskydd under körlektionerna men det är inget krav. Vi tvättar givetvis av ratt och inredning med handsprit mellan varje körlektion. 

Ni hittar oss i Sundbyberg centrum nära Stockholm city
Undervisningsspråk svenska för körkortsutbildningen

Järnvägsgatan 10B, Sundbyberg

Svenska

Kurser

Handledarkurs för handledare och elev samt riskettan

Är ni på jakt efter att gå er handledarutbildning eller risk 1 utbildning någonstans så har ni kommit rätt. Vi tillhandahåller nämligen dessa utbildningar i vår lokal mitt i centrala Sundbyberg.


OBS! Trots att många av landets coronarestriktioner har hävts så har vi valt att ha en lite försiktigare approach och kommer därför fortsätta att ha ett begränsat antal kursdeltagarplatser under hösten. För tillfället gäller max 10 st kursdeltagare per kurstillfälle, både för handledarutbildningen och risk 1 utbildningen. Vi rekommenderar att man använder munskydd under kurstillfällena men det är inget krav.

Handledarutbildning

 

Handledarutbildningen / Handledarkursen ska ge dig förutsättningar för att lyckas med din privata mängdträning. Här får man bland annat insikt kring kraven som kan behöva ställas på både handledaren och eleven. Kursen är frivillig men ändå ett krav för att kunna söka handledartillstånd mellan privat handledare och elev. Handledare och tillhörande elev kan genomföra handledarkursen vid olika tillfällen om så skulle önskas.


Se till att ta med giltig legitimation samt kom i tid till kursen då minimitiden 3 timmar är ett krav för att bli godkänd och inrapporterad till Transportstyrelsen. Betalningen ska vara oss tillhanda innan kurstillfället. 

390 SEK (gäller fr.o.m 20/10-2021)

Måndagar & torsdagar kl.18:00 - 21:15

Järnvägsgatan 10B, Sundbyberg

Svenska

Risk 1 utbildning

 

Risk 1 utbildningen / Riskettan är en teoretisk informationsutbildning som handlar om alkohol och droger, samt trötthet och andra riskfyllda beteenden i trafiken. Syftet här är att du ska få en bättre förståelse för hur dessa risker påverkar din körförmåga, konsekvenserna som dessa kan medföra, samt hur dom kan undvikas. Denna kurs måste man ha gjort innan man kan göra teori- och förarprovet. Riskettan gäller i 5 år.


Se till att ta med giltig legitimation samt kom i tid till kursen då minimitiden 3 timmar är ett krav för att bli godkänd och inrapporterad till Transportstyrelsen. Betalningen ska vara oss tillhanda innan kurstillfället. 

600 SEK

Varannan tisdag kl.18:00 - 21:15  

Järnvägsgatan 10B, Sundbyberg

Svenska

Risk 2 utbildning

 

Risk 2 utbildningen eller halkbanan som den också kallas är något som även den måste utföras innan teori- och förarprovet. Utbildningen syftar till att ge dig som förare en bättre förståelse gällande säkerhet, hastighet samt körning vid olika vägförhållanden. Tanken är att du ska få testa på att köra på halt väglag i olika hastigheter och trafiksituationer för att på så vis lära dig hur fordonet beter sig under dessa omständigheter. En erfarenhet som är otroligt värdefull då den alltså ger insikt kring hur du som förare bör agera för att undvika risker associerade med sådan körning. Risktvåan gäller även den i 5 år.

Vi rekommenderar och tillhandahåller risk 2 utbildningen hos Bromma halkbana. Är du intresserad så hör av dig till oss så hjälper vi dig att boka in ett tillfälle som passar dig. 

Bromma halkbana, risk 2 utbildning slash risktvåan

2100 SEK

Linta gårdsväg 25, Bromma

Körkortsteori

Bokpaketet

Böckerna Körkortsutbildning är ett bokpaket för dig som är på jakt efter ett heltäckande teorimaterial för att förbereda dig inför teoriprovet för B-körkort. Ett bra material vare sig du övningskör via trafikskola eller med privat handledare. Bokpaketet består av följande böcker:


Teoriboken

Teoriboken innehåller all fakta du behöver för att kunna agera på ett säkert och korrekt sätt i trafiken med information om allt från t.ex. trafikregler, trafiksignaler och vägmärken. Boken är framtagen och anpassad utefter Trafikverkets kursplan med en genomarbetad struktur som ger en bra översikt. Varje delkapitel avslutas med en sammanfattning där du kan dubbelkolla att du förstått innehållet i kapitlet.


Körboken

En undervisningsplan för dig och din handledare som innehåller 19 stycken olika körövningar, samtliga nedbrutna och förklarade i detalj. Körkortsboken förklarar också vad du som elev bör ha gått igenom i Teoriboken innan du sätter igång med respektive körövning. Detta för att du ska få ut så mycket värde som möjligt av varje övning.


Provboken

Denna bok innehåller 500 frågor som liknar teoriprovet som utförs hos Trafikverket i samband med förarprovet. Frågorna är uppdelade i 10 olika delprov som är kopplade till diverse stycken i Teoriboken. 

Teoriböcker för att klara teoriprovet för b körkort

550 SEK

Svenska

Onlinepaketet

Föredrar du istället att plugga körkortsteorin genom att använda din dator eller telefon (iPhone som såväl Android mobil) så kan detta vara ett alternativ för dig. I det här digitala undervisningsmaterialet, som för övrigt inte behöver laddas ner utan där allt finns online, ingår följande:


Teoribok - "Körkortsteori"

Körkortsteori i form av en digital teoribok med allt du behöver kunna för att klara av ditt teoriprov för behörighet B. För att underlätta inlärningen finns studiefrågor under respektive avsnitt för att kontrollera att du förstått innehållet. Möjlighet till ljudstöd finns också om så önskas (robotröst). Avsnittet "Vägmärken" kan ses som en del av körkortsteorin.


Körkortsbok - "Övningsköra"

Denna del av onlinematerialet syftar till att hjälpa dig med det praktiska i form av olika körövningar. Över 80 stycken övningar finns där varje övning har ett tydligt mål med illustrationer och steg-för-steg anvisningar för att göra det enkelt för dig att öva på rätt sätt. 


Körkortsfrågor - "Teoriprov"

Testa dina teorikunskaper genom att utföra ett obegränsat antal teoriprov med över 1000 frågor som liknar teoriprovet som utförs hos Trafikverket i samband med förarprovet.

Körkortsteori online för ditt b-körkort

900 SEK

Svenska

Giltigt tills att elev har klarat förarprovet

Priser

           Körlektioner*


      1 körlektion   =     890 SEK

     5 körlektioner =   4025 SEK

   10 körlektioner =   7900 SEK

   20 körlektioner = 15400 SEK * Varje körlektion är 55 min 
     Utbildningar & Teori


      Handledarutb. =   500 SEK

   Risk 1 utbildning =   600 SEK

   Risk 2 utbildning = 2100 SEK

          Bokpaketet =   550 SEK

      Onlinepaketet =   900 SEK

          Riskpaketet = 2990 SEK


Vi har försökt att göra vår prissättning så enkel som möjlig och inte krångla till det genom att ha massa olika paket som bara förvirrar dig som elev. Du är dock välkommen att kontakta oss om du känner att våra paket inte riktigt passar dig så räknar vi fram en offert utefter dina behov snarast möjligt. Exempelvis om du är på jakt efter en intensivutbildning så hjälper vi alltså dig med att ta fram en lösning som passar just dig.


Läs mer om våra köpvillkor här.