Sundbyberg trafikskola
Körkortsteori - böcker och teori online i Sundbyberg

Körkortsteori online för B-körkort


Oavsett om du övningskör privat eller på en trafikskola så behöver du plugga körkortsteori för att lyckas bli godkänd på teoriprovet som sker i slutet av din körkortsutbildning.


Vi tillhandahåller teorimaterial i form av online material på svenska och engelska. Se nedan hur detta material kan hjälpa till att förbereda dig inför teoriprovet.


Dina teorikunskaper du får genom att studera körkortsteorin kommer att leda till en bättre trafikförståelse när du övningskör. Därför är det klokt att plugga körkortsteori flitigt parallellt med din övningskörning för att på så vis slippa köra onödigt många körlektioner.


Körkortsböcker online

Digital teoribok, körbok & obegränsat antal onlinetester


Föredrar du att plugga körkortsteorin genom att använda din dator eller telefon (iPhone som såväl Android mobil) så kan detta vara ett alternativ för dig. I det här digitala undervisningsmaterialet, som för övrigt inte behöver laddas ner utan där allt finns online på webben, ingår följande:


Teoribok - "Körkortsteori"

Körkortsteori i form av en digital teoribok innehåller all fakta du behöver för att kunna agera på ett säkert och korrekt sätt i trafiken med information om allt från t.ex. trafikregler, trafiksignaler och vägmärken. Med andra ord allt du behöver kunna för att klara ditt teoriprov.


För att underlätta inlärningen finns studiefrågor under respektive avsnitt för att kontrollera att du förstått innehållet i boken. Möjlighet till ljudstöd finns också om så önskas (robotröst).Körkortsbok - "Övningsköra"

Denna del av onlinematerialet syftar till att hjälpa dig med det praktiska i form av olika körövningar, samtliga nedbrutna och förklarade i detalj. Över 80 stycken övningar finns i körkortsboken där varje övning har ett tydligt mål med illustrationer och steg-för-steg anvisningar för att göra det enkelt för dig att öva på rätt sätt och på rätt saker med din handledare.Körkortsfrågor - "Teoriprov"

Testa dina teorikunskaper genom att utföra ett obegränsat antal teoriprov med över 1000 frågor som liknar teoriprovet som utförs hos Trafikverket i samband med förarprovet.


Körkortsteori online via Trafikskola Online
Pris för körkortsteori det vill säga körkortsböcker
Körkortsteori online är giltig tills att elev har klarat körkortet
Körkortsböckerna är på svenska

499 SEK


Giltigt tills att du har klarat körkortet


Svenska och engelska


...

Köp körkortsteori för B körkort


För att kunna köpa vår körkortsteori behöver du fylla i formuläret här nedanför så att vi kan lägga in dig i vårt system. Du kommer sedan få inloggningsuppgifter skickade till din mail för att kunna komma åt körkortsteorin och börja plugga omgående.


Om något är oklart så finns vi endast ett telefonsamtal bort!


 
 
 
 
 
 
 
 

...