Sundbyberg trafikskola
Körkortsteori - böcker och teori online i Sundbyberg

Körkortsteori för B-körkort


Oavsett om du övningskör privat eller på en trafikskola så behöver du plugga körkortsteori för att lyckas bli godkänd på teoriprovet som sker i slutet av din körkortsutbildning.


Dina teorikunskaper du får genom att studera körkortsteorin kommer att leda till en bättre trafikförståelse när du övningskör. Därför är det klokt att plugga körkortsteori flitigt parallellt med din övningskörning för att på så vis slippa köra onödigt många körlektioner.


Vi tillhandahåller teorimaterial i form av körkortsböcker samt körkortsteori online på svenska och engelska. Se nedan för att avgöra vad som passar bäst för just dig och ditt sätt att plugga.


Körkortsböcker


Böckerna Körkortsutbildning är ett bokpaket för dig som är på jakt efter ett heltäckande teorimaterial för att förbereda dig inför teoriprovet för B-körkort. Ett bra material vare sig du övningskör via trafikskola eller med privat handledare. Bokpaketet består av följande böcker:


Teoriboken

Teoriboken innehåller all fakta du behöver för att kunna agera på ett säkert och korrekt sätt i trafiken med information om allt från t.ex. trafikregler, trafiksignaler och vägmärken. Boken är framtagen och anpassad utefter Trafikverkets kursplan med en genomarbetad struktur som ger en bra översikt. Varje delkapitel avslutas med en sammanfattning där du kan dubbelkolla att du förstått innehållet i kapitlet.


Körboken

En undervisningsplan för dig och din handledare som innehåller 19 stycken olika körövningar, samtliga nedbrutna och förklarade i detalj. Körkortsboken förklarar också vad du som elev bör ha gått igenom i Teoriboken innan du sätter igång med respektive körövning. Detta för att du ska få ut så mycket värde som möjligt av varje övning.


Provboken - körkortsfrågor

Denna bok innehåller 500 frågor som liknar teoriprovet som utförs hos Trafikverket i samband med förarprovet. Frågorna är uppdelade i 10 olika delprov som är kopplade till diverse stycken i Teoriboken. 

Körkortsböcker - teoriboken, körboken & provboken - Sundbyberg trafikskola
Pris för körkortsteori det vill säga körkortsböcker
Körkortsböckerna är på svenska

549 SEK


Svenska


Är du intresserad av att köpa körkortsböckerna så maila eller ring oss så kommer vi överens om hur böckerna ska levereras till dig


...

Körkortsteori online


Föredrar du istället att plugga körkortsteorin genom att använda din dator eller telefon (iPhone som såväl Android mobil) så kan detta vara ett alternativ för dig. I det här digitala undervisningsmaterialet, som för övrigt inte behöver laddas ner utan där allt finns online, ingår följande:


Teoribok - "Körkortsteori"

Körkortsteori i form av en digital teoribok med allt du behöver kunna för att klara av ditt teoriprov för behörighet B. För att underlätta inlärningen finns studiefrågor under respektive avsnitt för att kontrollera att du förstått innehållet. Möjlighet till ljudstöd finns också om så önskas (robotröst). Avsnittet "Vägmärken" kan ses som en del av körkortsteorin.


Körkortsbok - "Övningsköra"

Denna del av onlinematerialet syftar till att hjälpa dig med det praktiska i form av olika körövningar. Över 80 stycken övningar finns där varje övning har ett tydligt mål med illustrationer och steg-för-steg anvisningar för att göra det enkelt för dig att öva på rätt sätt.


Körkortsfrågor - "Teoriprov"

Testa dina teorikunskaper genom att utföra ett obegränsat antal teoriprov med över 1000 frågor som liknar teoriprovet som utförs hos Trafikverket i samband med förarprovet.

Körkortsteori online via Trafikskola Online
Pris för körkortsteori det vill säga körkortsböcker
Körkortsteori online är giltig tills att elev har klarat körkortet
Körkortsböckerna är på svenska

499 SEK


Giltigt tills att elev har klarat körkortet


Svenska och engelska


Please send us an email in case you are interested in the english version of the online driving license material


...