Sundbyberg trafikskola

Om oss på trafikskolan

Lilla trafikskolan i Sundbyberg


Sundbyberg Trafikskola har sedan våren 2020 återigen börjat drivas av två erfarna trafiklärare som har arbetat tillsammans sedan 2004. Mottot ”ju färre kockar desto godare soppa” är du säkert bekant med. Skillnaden denna gång är att inga fler trafiklärare än vi två delägare kommer att arbeta här. Vi har med åren insett att vi brinner mer för att lära ut än att vara chefer för andra. Vi påstår dock INTE att större trafikskolor skulle vara sämre men det är inget som passar vårt nya företagstänk.

Vår stolthet på Sundbyberg Trafikskola har sedan 2004 varit att 85% av våra elever har kommit via rekommendationer från nära och kära. Detta försöker vi upprätthålla genom att hela tiden sträva efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi kan nu även bland annat erbjuda dig som elev att:


  • du har samma trafiklärare under hela din utbildning
  • vi inte tar långsemester varken vår, sommar eller höst

Ovanstående punkter är ett axplock av vår styrka. Stämmer dom med dina behov eller önskemål så klicka gärna vidare på hemsidan för att se vad vi på Sundbyberg Trafikskola har att erbjuda samt hur vi kan hjälpa dig med att ta ditt körkort.


Lekande lättkörda trafikskolebilar

AUDI utrustade med dubbelkommando


Sundbyberg trafikskola älskar bilar och körning! Valet att övningsköra med premiummärket AUDI är givet både för att bilen är trafiklärarens huvudsakliga arbetsmiljö men även för att körglädje inbjuder till underhållande körlektioner. Vi på Sundbyberg trafikskola har även en god relation och lång erfarenhet av AUDI som övningsbil.


Audin drivs av bensin och är så miljövänlig som en fossilbränsledriven bil kan vara. Bilens korta längd på 4 meter tillsammans med backsensorer gör till exempel fickparkering till en lek. Självklart är dessa bilar belönande med högsta betyg på säkerhetstesterna det vill säga 5 stjärnor av 5 möjliga hos Euro NCAP.


Vår automatväxlade trafikskolebil
Vår automatväxlade trafikskolebil
Vår trafikskolebil utrustad med manuell växellåda
Vår trafikskolebil utrustad med manuell växellåda

Följ oss på sociala medier

För nyheter och erbjudanden

...

...