Sundbyberg trafikskola

Priser för B-körkort

Körlektioner, kurser och körkortsteori


Vi har försökt att göra vår prissättning så enkel som möjlig och inte krångla till det genom att ha allt för många olika paket som bara förvirrar dig som elev. Du är dock välkommen att kontakta oss om du känner att våra paket inte riktigt passar just dig så räknar vi fram en offert utefter dina behov snarast möjligt. Läs mer om våra köpvillkor här.

Riskpaket

Behöver du utföra riskutbildningarna innan teoriprovet och körprovet samt behöver ett bra onlinematerial för att plugga körkortsteorin så har vi här ett paket för dig. 
Nu: 2 599 kr


...

Körlektioner

  1 körlektion

919 kr

  5 körlektioner

4 349 kr

10 körlektioner

8 399 kr

15 körlektioner

12 449 kr

20 körlektioner

16 399 kr

25 körlektioner

20 249 kr

 * Varje körlektion är 55 min 

...

Handledarpaket

Planerar du att övningsköra privat med en handledare och endast vill ta några enstaka körlektioner för att få tips och råd inför körprovet? I så fall kan detta paket vara något för dig.Nu: 4 699 kr


...

Kurser

Handledarkurs

449 kr

Risk 1

649 kr

Risk 2

2 099 kr

.

.

.

...

Körpaket

Är du i stället i behov av att övningsköra via en trafikskola och dessutom behöver utföra riskutbildningarna samt behöver teorimaterial inför teoriprovet så är detta för dig.Nu: 26 499 kr


...

Körkortsteori

Körkortsböcker

549 kr

Körkortsteori online

499 kr

...

Körkortslån

Delbetalning av ditt körkort


Ibland kan man behöva lite hjälp på traven för att lyckas med saker och ting här i livet och finansieringen av sin körkortsutbildning är inget undantag. Numera kan vi via CSN eller Resurs Bank erbjuda lån och delbetalning av din körkortsutbildning. 


Körkortslån via CSN


Ett körkortslån via CSN är möjligt att ansöka om du är mellan 18 och 47 år och är arbetslös, alternativt är 19 eller 20 år och har en gymnasieexamen. Du har dock inte rätt till körkortslån via CSN om du studerar, är föräldrarledig eller är sjukskriven.

Du får heller inte ha haft B-körkort sedan tidigare. När du väl fått ett godkänt beslut om körkortslån så gäller det i ett år.


Du kan låna upp till max 15 000 kroner och lånet ska betalas tillbaks oavsett om du tar körkort eller inte. Detta belopp kanske inte är tillräckligt för hela din körkortsutbildning, beroende på hur mycket hjälp just du behöver, men det är onekligen en hjälp på traven.


Kontakta oss vid intresse så hjälper vi dig att skicka in en låneansökan så att du kan komma igång med din körkortsutbildning och ta ditt efterlängtade körkort. 


Körkortslån via Resurs Bank


Har du däremot en fast anställning eller är student och känner att du behöver hjälp med finansieringen av ditt körkort så kan ett lån via Resurs Bank vara ett alternativ. 


Som anställd kan du låna upp till 50 000 kr medan studenter kan låna upp till 15 000 kr. Delbetalningen av dessa lånebelopp kan ske upp till 24 månader och lånet är räntefritt. Observera att du behöver ha fyllt 18 år för att kunna ansöka om ett lån. 


Ansökan till Resurs Bank görs online av oss på trafikskolan och svar fås på en gång.