Sundbyberg trafikskola
En trafikskola nära Bromma

Trafikskola Bromma

Vi finns ett stenkast från Bromma

Jobbar eller bor du i Bromma och känner att det börjar bli dags att ta körkort? Vi på Sundbyberg Trafikskola finns endast några minuter bort från Bromma och hjälper dig gladeligen med ditt körkort. Då vi erbjuder utbildning för B körkort och tillhandahåller handledarkurs, körlektioner, riskettan och risktvåan samt körkortsteori kan vi hjälpa dig med allting som krävs för att du ska bli en bra förare. Vi hjälper dig med att skapa en körkortsplan för att du på så vis ska lyckas på bästa sätt med din körkortsutbildning utifrån dina krav och mål. Lyckas du så lyckas vi!

Handledarkurs - minuter från Bromma


Avser du att börja övningsköra med en privat handledare? Vi håller i den kurs som Transportstyrelsen kräver att man som elev och handledare måste gå för att man ska kunna få övningsköra tillsammans privat med egen bil. Denna kurs går under namnet handledarkursen och vi håller den kvällstid i vår lokal mitt i centrala Sundbyberg. Välkomna!


Handledarkurs nära Bromma

.

Körlektioner - runt Bromma


Vare sig du behöver hjälp med hela din körutbildning genom en trafikskola eller avser att övningsköra privat med en handledare och endast vill köra ett fåtal körlektioner på en trafikskola så hjälper vi givetvis dig med din körkortsutbildning. Du bestämmer hur ofta och hur mycket du vill övningsköra. Vi tillhandahåller körlektioner för manuell samt automat bil med övningsområden som sträcker sig från Bromma till Jakobsberg. 


Körlektioner i bland annat bromma

.

Risk 1 - nära bromma


Är det dags för dig att utföra risk 1 utbildningen eller riskettan som den också heter så kan vi hjälpa dig med den. Riskettan är den första riskutbildningen av totalt 2 st som behöver vara genomförd och godkänd innan du kan utföra teoriprovet. Även denna kurs hålls i vår lokal mitt i Sundbyberg och det brukar vanligtvis ske under kvällstid. Du tar dig hit kommunalt från Bromma på några minuter genom att ta till exempel buss 129 från Brommaplan eller tvärbana 30 ända från Alvik. Välkommen!


Riskettan nära Bromma

.

Risk 2 - Bromma halkbana


Risk 2 eller risktvåan är den andra riskutbildningen som även den måste vara utförd och godkänd innan teoriprovet. På denna utbildning får du chansen att testa att köra bil på olika väglag och i olika hastigheter för att på så vis få en bättre förståelse för hur bilen beter sig vid körning på halt väglag. Vi samarbetar med Bromma halkbana som har sin anläggning bakom Bromma flygplats.


Risk 2 på Bromma halkbana

.

Körkortsteori - för bil


För att bli en duktig bilförare och för att klara av teoriprovet behöver man naturligtvis ett bra teorimaterial. Vi erbjuder körkortsteori för B-körkort i form av onlinematerial som går att få på både svenska och engelska.


Körkortsteori för B körkort

.

Hur gör man för att ta körkort?

Vilka är stegen?

Vägen till körkortet via Sundbyberg Trafikskola


Så hur ser processen ut för att kunna ta B körkort? Krävs det något tillstånd för att få börja övningsköra och är det något särskilt moment som man behöver utföra inför sin uppkörning? Dessa är vanliga frågor som man brukar ha som elev och som vi nu ska ge svar på. Nedanstående fem steg behöver du få godkända för att kunna ta ditt efterlängtade körkort:

 

  1. Körkortstillstånd
  2. Handledarutbildning (vid privat övningskörning)
  3. Plugga teori och övningsköra
  4. Riskutbildning del 1 och 2
  5. Teoriprov & körprov

 

Genom att klicka på knappen nedan kommer du till vår sida där vi mer utförligt förklarar dom fem stegen samt länkar till viktiga sidor. Du är alltid välkommen att kontakta oss om det är något som du tycker verkar krånligt och som du vill ha en tydligare förklaring kring. Lycka till med ditt körkort!


...

...