Sundbyberg trafikskola
En trafikskola nära Solna

Trafikskola Solna 

Vi finns ett stenkast från Solna

Bor eller jobbar du i Solna och har bestämt dig för att det nu är dags att ta körkort? Vi på Sundbyberg Trafikskola ligger endast 4 minuter från Solna centrum med 30 tvärbanan och hjälper dig gärna med ditt körkort.


Genom att erbjuda körkortsutbildning för B körkort och tillhandahålla körlektioner, handledarutbildning, risk 1 och risk 2 utbildningarna samt körkortsteori kan vi stötta dig med allt som behövs för att du ska bli en duktig bilförare.


Vi hjälper dig med att lägga upp en utbildningsplan för att du på bästa möjliga sätt ska lyckas med din körkortsutbildning utifrån dina förutsättningar och behov. Lyckas du så lyckas vi!

Handledarkurs endast några minuter från Solna

Handledarkurs - nära Solna


Planerar du att övningsköra privat med en handledare? Vi tillhandahåller handledarutbildningen som är ett krav från Transportstyrelsen för att ni ska kunna få övningsköra tillsammans. Kursen hålls kvällstid i vår lokal mitt i centrala Sundbyberg. Välkomna!


.

Körlektioner - i Solna

Körlektioner i bland annat Solna


Vare sig du vill ha hjälp med hela din körutbildning via en trafikskola eller planerar att övningsköra mestadels privat men vill ta några enstaka körlektioner via en trafikskola så hjälper vi dig med din körutbildning. Du väljer hur mycket och hur ofta du vill övningsköra. Vi erbjuder körlektioner för både manuell och automat bil med övningsområden ända från Solna till Jakobsberg. Nu åker vi!


.

Riskettan - nära Solna

Risketten för B körkort nära Solna


Börjar det bli dags för dig att gå riskettan eller risk 1 utbildningen som den också kallas så har du kommit rätt. Detta är den första riskutbildningen av totalt två stycken och som måste vara utförd och godkänd innan du kan skriva ditt teoriprov. Vi håller även denna kurs i vår lokal i Sundbyberg centrum under kvällstid. Du tar dig hit kommunalt från Solna på några minuter med till exempel tunnelbanans blå linje.  Välkommen!


.

Halkbana nära Solna

Risktvåan - i Bromma


Halkbanan eller risk 2 som den även kallas är den andra delen av dom två riskutbildningar som måste vara utförda innan teoriprovet. Här får du testa på att köra bil under olika väglag och hastigheter för att lära dig hur man kan undvika risker associerade med körning på halt väglag. Vi samarbetar med Bromma halkbana som ligger endast några minuter från Solna.


.

Körkortsteori för B körkort

Körkortsteori - för bil


För att kunna förbereda sig inför teoriprovet behöver man givetvis ett bra teorimaterial. Vi tillhandahåller körkortsteori för B körkort i form ett teorimaterial online som även går att få på engelska.


.

Hur tar man körkort?


Så hur ska man bära sig åt rent praktiskt för att kunna ta sitt körkort? Behöver man något tillstånd för att kunna övningsköra och krävs det något speciellt för att få utföra sin uppkörning? Dessa är frågor som dom flesta elever brukar ha i början av sin körkortsutbildning och som vi här ska hjälpa till att besvara. Följande 5 steg behöver du utföra och få godkända för att du till slut ska kunna ha ditt körkort i handen:

 

  1. Körkortstillstånd
  2. Introduktionsutbildning (vid privat övningskörning)
  3. Plugga teori och övningskörning
  4. Riskutbildningarna del 1 och 2
  5. Teoriprov & körprov

 

Om du klickar på knappen nedanför kommer du till vår sida där vi mer utförligt förklarar dom 5 körkortsstegen. Lycka till!


...

...

Vägen till körkort via trafikskola Solna

Kontakta oss - Trafikskolan nära Solna


Vare sig du bor eller jobbar i Solna så har du alltid möjligheten att kontakta oss på Sundbyberg Trafikskola om känner att du behöver hjälp med att komma vidare i din körkortsutbildning. Du når oss antingen per telefon eller mail alla dagar i veckan. Tveka inte att höra av dig!