Sundbyberg trafikskola

Körkortslån: Delbetalning av ditt körkort

Körkortslån via CSN för att ta körkort


Ibland kan man behöva lite hjälp på traven för att lyckas med saker och ting här i livet och betalningen av sitt körkort är inget undantag. Numera kan vi via CSN eller Resurs Bank erbjuda körkortslån och delbetalning av din körkortsutbildning. 


Delbetalning med hjälp av CSN


Ett körkortslån via CSN är möjligt att ansöka om du är mellan 18 och 47 år och är arbetslös, alternativt är 19 eller 20 år och har en gymnasieexamen. Du har dock inte rätt till körkortslån via CSN om du studerar, är föräldrarledig eller är sjukskriven.

Du får heller inte ha haft B-körkort sedan tidigare. När du väl fått ett godkänt beslut om körkortslån så gäller det i ett år.


Du kan låna upp till max 15 000 kroner och lånet ska betalas tillbaks oavsett om du tar körkort eller inte. Detta belopp kanske inte är tillräckligt för hela din körkortsutbildning, beroende på hur mycket hjälp just du behöver, men det är onekligen en hjälp på traven.


Kontakta oss vid intresse så hjälper vi dig att skicka in en låneansökan så att du kan komma igång med din körkortsutbildning och ta ditt efterlängtade körkort. 


Körkortslån via CSN

Delbetala via Resurs Bank


Har du däremot en fast anställning eller är student och känner att du behöver hjälp med finansieringen av ditt körkort så kan ett lån via Resurs Bank vara ett alternativ. 


Som anställd kan du låna upp till 50 000 kr medan studenter kan låna upp till 15 000 kr. Delbetalningen av dessa lånebelopp kan ske upp till 24 månader och lånet är räntefritt. Observera att du behöver ha fyllt 18 år för att kunna ansöka om ett lån. 


Ansökan till Resurs Bank görs online av oss på trafikskolan och svar fås på en gång. Kontakta oss om du skulle vilja ha hjälp med detta.


....


Körkortslån via Resurs Bank